Bent u al toe aan een testament? Doe de check!

Eerste kleinkind, nieuwe liefde of een stukgelopen relatie. Op zulke momenten denkt u vast niet aan een testament. Terwijl dat wel belangrijk is! Want deze gebeurtenissen zorgen voor een grote verandering in uw leven. Wat is uw testamentmoment? Doe de testamentcheck!

Met een testament bepaalt u zelf wat er met uw bezittingen moet gebeuren na uw overlijden. Laat deze wensen goed aansluiten op uw persoonlijke situatie voor nu en in de toekomst. Is er geen testament, dan bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn.

Op testamentmoment.nl kunt u een gratis checklist invullen. De vragen in deze checklist helpen u om na te denken over de mogelijkheden van een (nieuw) testament. Wat vindt u belangrijk?

Na het invullen ontvangt u direct een overzicht met de belangrijkste aandachtspunten op basis van de gegeven antwoorden.

Passen u en uw testament nog bij elkaar?

Stel dat u jaren geleden een testament heeft laten maken. Dan kan het zinvol zijn om na te denken over een wijziging van uw testament. Bijvoorbeeld na een scheiding of omdat uw partner is overleden. Het kan zijn dat uw testament nog verwijst naar de oude wet of oude fiscale regels.

Neem de tijd voor uw check

Doe de gratis testamentcheckAfhankelijk van uw situatie bevat de testamentcheck tussen de 15 en 40 vragen. Sommige vragen kunt u snel beantwoorden, over andere wilt u misschien wat langer nadenken.

Neem hier de tijd voor. Het gaat om wat u belangrijk vindt.

Weet u niet op elke vraag een antwoord? Geen probleem. U kunt bij ons terecht voor meer uitleg of advies over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

» Doe de gratis testamentcheck

Neem contact op via notarissen@jansenenpartner.nl of bel 030 6620067.