Opvolger notaris van Dijk

Notarispraktijk Jansen & partner is ambtsopvolger van notaris mr. A.W. van Dijk (Albert) uit De Meern.

Albert van Dijk overleed plotseling op 24 oktober 2014. Hij was notaris in Vleuten-De Meern sinds 1999. Aangezien op notariskantoor Van Dijk geen waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris werkzaam was, moest een externe waarnemer worden aangesteld.

Siegrid Jansen, collega-notaris in Vleuten-De Meern, heeft de afgelopen maanden de praktijk van notaris Van Dijk onder haar hoede genomen. “Het is een hectische tijd geweest”, aldus Siegrid Jansen. “De medewerkers van het kantoor, die een enorm verlies te verwerken kregen, hebben onder zware omstandigheden het kantoor draaiende weten te houden.” Zelf reed Jansen heen en weer van het ene naar het andere kantoor om alle klanten van dienst te zijn.

Akten notaris Van Dijk naar Jansen & partner

Met ingang van 1 februari is het zogenaamde “protocol” (het klantenbestand) van notaris Van Dijk definitief toegewezen aan Siegrid Jansen. Het besluit daartoe is genomen door de staatssecretaris van Justitie.

Siegrid Jansen is notaris sinds 2003. Jansen en haar echtgenoot, Eric Greup, zijn beiden als notaris verbonden aan Notarispraktijk Jansen & partner. Hun kantoor was aanvankelijk alleen gevestigd in Maarssen. In 2008 verhuisde het notarisechtpaar naar de Haarrijnse Plassen.

Jansen en Greup zijn, samen met hun medewerkers, in staat om de extra werkzaamheden op te vangen. Siegrid zal met name de onroerend goed zaken en de familiedossiers van Albert van Dijk op zich nemen. Eric zal de ondernemingspraktijk van Van Dijk behartigen.

De rijdende notaris

Cliënten kunnen daarvoor terecht op de vernieuwde locatie in Vleuten-De Meern aan de Smalle Themaat 17a (Vleuten). Voor cliënten die slecht ter been zijn, of niet over vervoer beschikken, komt rijdende notaris Jansen ook aan huis.

Eenieder die kennis wil maken met de ambtsopvolger van notaris Van Dijk is van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Neem daarvoor contact op met 030 6620067.