Ondernemen

Ook het bedrijfsleven kent seizoenen. Ondernemers zaaien, oogsten en maken plannen voor het nieuwe seizoen.

Wilt u een onderneming starten? Een bedrijfspand aan- of verkopen. Informatie over opvolging door een jongere generatie?

Wij hebben een breed dienstenpakket rondom thema’s als:

•  Ondernemersrecht
•  Fiscaliteit
•  Vennootschap

Wij verzorgen voor u alle wettelijk voorgeschreven oprichtingshandelingen. In overleg met u stellen wij de statuten van uw rechtspersoon vast. Daarnaast begeleiden en adviseren wij u gedurende het gehele traject.

Mr. Eric P. Greup, notaris te Maarssen, is u graag behulpzaam bij alle diensten op het gebied van het ondernemingsrecht. Uiteraard kunt u voor zijn dienstverlening ook terecht op onze vestiging Vleuten.

Wij wensen uw nieuwe organisatie rijke oogsten!

Een BV oprichten

Wilt u een Besloten Vennootschap (BV) starten of een bestaande onderneming inbrengen in een nieuwe BV? Dan adviseren wij u graag, ook fiscaal, en stellen wij de noodzakelijke akten voor u op.

Een stichting op vereniging oprichten

U wilt een stichting of een vereniging oprichten. Hoe pakt u zoiets aan? Wij adviseren u graag en zetten de belangrijkste stappen op een rij.

Meer weten

Vanzelfsprekend kunt u op ons kantoor ook terecht voor de wijziging van statuten van uw rechtspersoon, uw aandelenoverdracht, kapitaalsvermindering of juridische fusie. Wij helpen u graag verder.